Manifest la inceput de luna


Au trecut deja 29 de postari de la pornirea blogului, intru in a doua luna plina, si pot sa spun ca mi-am atins scopurile urmarite initial. Si anume:

Exercitiu de gandire... am dezvoltat cate un rationament destul de logic pe temele abordate, reusind sper eu sa captez atentia, si sa fac sa mai revina cititorul interesat si a doua oara (cred ca n-a fost doar o singura persoana care sa fi accesat blogul de 100 de ori).

Exercitiu de sinceritate... in primul rand cu mine si apoi cu ceilalti. Tot ce am scris pana acum e asa cum vad eu lucrurile, fara menajamente sa placa unora sau altora, pur si simplu un punct de vedere bazat pe experienta mea mai mult sau mai putin limitata.

Exercitiu de limba straina... pe cat am simtit nevoia, am scris si in engleza si italiana. Italiana mai putin, dar ma voi stradui sa scot mai mult, ca doar prin exercitiu pot sa mentin si sa imbunatatesc ce am invatat.

Ce imi propun pe mai departe? Pe langa mentinerea obiectivelor initiale, si extinderea comunicarii din ambele sensuri. Mi-ar placea sa vad reactii scrise ale tuturor celor care au o parere, cum o fi ea, pozitiva sau negativa la cele gandite de mine. Oricum, sustin libertatea de exprimare, si orice comentariu va aparea pe blog.

Va multumesc pentru atentie, si pentru comentariile viitoare.

ps: pareri stiu ca are oricine, eu vreau doar sa vi le asumati si sa le faceti publice.

0 comments:

Post a Comment