E vineeeri!!!

Vinerea e simpatica. E ca o vanzatoare de treaba care te ajuta sa iti dai seama ce vrei chiar daca intri total nehotarat in magazin si pui o droaie de intrebari pe care le raspunde cu rabdare, tact si intelegere.

Vinerea e senina. Ca o zi insorita de mai. Cu copaci infloriti si adieri suave de vant in bataia plapanda a razelor de soare. E cald dar nu te toropesti. Bate vant dar nu te invinetesti.

Vinerea e optimista. Ca un copil care nu vede ce se intampla in jurul sau, ci priveste totul prin prisma universului sau curat si plin de veselie, neintinat de griji si rautate.

Vinerea e blanda. Ca privirea bunicilor care nu te-au vazut de mult prea mult timp si cu toate ca ar avea dreptul sa fie suparati, te privesc cu aceeasi bucurie si bunatate ca atunci cand te-ai nascut.

Vinerea e perversa. Te ia prin surprindere chiar cand ai reusit sa intri in jocul saptamanii. Iti ia mintile de luni pana joi, iar sambata te abandoneaza in bratele altora mai linistite care iti vor alina dorintele neimplinite.

Vinerea e o lumina. In marea involburata a rutinei saptamanale exista acest far care iti ghideaza pasii si te aduce la liman oricat de nebuna si de agitata ti-ar fi existenta.

Vinerea e exotica. O imbinare perfecta intre salbaticia junglei africane si linistea pe care o induce sunetul valurilor pe pietrele de pe plaja de la Nisa.

Vinerea e un basm. E un gand frumos, care odata devenit realitate, odata atins, nu prea se ridica la nivelul asteptarilor si iti doresti sa se refaca vraja care te-a purtat 4 zile la rand prin haos.

Vinerea e doar o zi, ca oricare alta. 24 de ore care trec la fel de repede cum au venit, si oricat de mult le-as fi asteptat, ele nu pot crea o iluzie care sa acopere vremea cenusie, nu pot sa imi prevesteasca viitorul si sa imi arate subiectele la examen si din pacate nu pot transforma cosmarul unei viroze pacatoase intr-un vis frumos.

In concluzie, Vinerea e multe, dar mai presus de toate e o muritoare imbracata in haine de zeita.

5 comments:

Anonymous said...

Aaa...so you found me...Multumesc pentru primire, articolele vor veni. Idei sunt, cu timpul e mai greu... Fiind cel care ai spart gheata, beneficiezi de oferta promotionala prin care iti ofer sansa de a-mi spune ce fel de articole ai vrea sa gasesti pe blog? Care ar fi sfera ta de interese? Sa nu zici izomeri sau ax cardanic...sper ca imi pot permite o gluma prieteneasca, nu? Weekend fain!

Anonymous said...

stai linistit, ma gandesc eu si iti las pe blog niste domenii de interes :D
pana una alta te pun in blog roll sa te gasesc mai usor, ca daca zici ca idei sunt...

Anonymous said...

E vineeeri!!!
si ?
ce daca?
maine sambata
si iar luni
putin tine veselia!

Anonymous said...

na, un pic de optimism nu strica.
un pic de realism e chiar de ajutor.
nu e veselie, e doar un gand ce te trece prin rutina, un gand ce te asteapta dupa 4 zile. iar sambata si duminica nu-s cu nimic mai speciale.
si cu toate astea ar putea fi. ca nu sunt, asta e partea a doua, dar macar nu sunt parte din rutina

Anonymous said...

Ok, sper sa nu te dezamagesc...dar daca se intampla, ma poti trage-usor-de urechi :))

Post a Comment