Relax...



Baga-mi-as membrele in blogspot, ca iar am scris si mi s-a sters tot textul. So, here I go again.
Am obiceiul, sa nu spun apucatura, ca dupa ce aud o melodie ce imi place, sa o ascult apoi over and over pana la epuizare, pana ajunge sa ma enerveze. Ii caut versurile, mi-o mai pun si pe mobil ca ring tone.
E o chestie ce am facut-o de nenumarate ori si nu stiu daca majoritatea oamenilor au porniri de genul. Oricum, atata timp cat nu innebunesc alte persoane cu treaba asta, mi se pare virtually safe.
In fine, saptamana aceasta am auzit melodia 'Relax, take it easy' si de atunci numai asta ascult. E singura in playlist la Winamp, e ton de apel la mobil.
E posibil sa ma identific cu ritmul, cu versurile, cu ideea. La fel ma gandesc ca s-a intamplat la un moment dat si cu 'Dust in the wind', 'Feel', 'Wonderful world', 'Something beautiful', 'Dilemma' si cate si mai cate. Or fi perioade de fericire, de nepasare, de implicare, de tristete sau un amalgam din toate, cand gasesc o tema muzicala care se potriveste cu starea de spirit.
Cam despre asta am vrut sa scriu acuma seara ascultand melodia a tz-spea oara. Enjoy the song... poate va prinde si pe voi ;)

0 comments:

Post a Comment