Radaro-matza?!?!


Ce gand ma bate de ieri parca... asa ma bate ca numa nu-s deja vanat.

Am vazut la stiri ieri, si cred ca nu sunt singurul, cum ca o pisica poate sa simta cand bolnavii dintr-un anume spital sunt pe moarte. Reactia mea a fost... ?!?!? Si de ce e asta o stire?!?!?

Prin ce masuratori si demonstratii empirice s-a ajuns la concluzia ca pisicii respective ii miroase a moarte? Ce anume i-a determinat pe anumiti oameni sa declare asa ceva? Hmmm... cele 15 minute de faima? Sau poate faptul ca o anume natiune unde se defasoara actiunea (nu spui cine... America) e o tara de creduli (ca sa nu folosesc cuvinte jignitoare), iar in cazul lor zicala 'minte poporul cu televizorul (senzational)' e... la ea acasa.

O fi o chestie putin morbida, dar asa cum mi-e felul, sar ca Toma Necredinciosul de obicei cand sunt prezentate miracole, vrajitoare, OZN-uri sau mai nou pisici detectoare de moarte.

Sa mergem mai departe daca la televizor se spune asa ceva... Am putea clona pisoiul sa avem peste tot radare din acestea mobile de ortu' popii. S-ar putea crea o noua industrie, ca sigur nici o ramura actuala nu isi asuma responsabilitatea pentru o penibilitate ca asta.

In fine, erau doar niste vorbe-n vant, dar cred ca v-ati dat seama deja.

0 comments:

Post a Comment