Am profil pe Facebook!

Ca sa nu mor prost, mi-am facut profil pe facebook!

Adevarul adevarat e ca am intrat cu foarte multa energie, si m-am impiedicat de interfata simplista si foarte putin ergonomica. As fi zis, din ignoranta, ca orice prost poate sa isi faca un cont pe retelele de socializare. Dar in ciuda a ce ne-au invatat zecile de documentare care filosofeaza pe tema aceasta, chiar nu e floare la ureche sa gasesti toate chitibusurile de pe un asemenea site, sa il personalizezi si sa il intretii.

Intr-un final, mi-am dat seama ca nu sunt mai batut in cap decat un copil de gimnaziu, ci poate mai putin receptiv la nou. Dar in urma bataliilor ce au irosit maxim doua ore din viata mea, am reusit sa imi satisfac pornirile exhibitioniste si sa ma expun din nou ca un copil ce nu primeste atentie suficienta de la cei din jur.

In fine. Ce sper sa castig din aceasta experienta? Pai, sa mai vad ce fac prietenii din New York, nebunii din Udine, fostii colegi de liceu, proaspat uitatii colegi de facultate, s.a.m.d. V-ati prins care e ideea.

Pasul l-am facut. Sa vedem cat ma tine... Imi dau maxim 2 saptamani!

2 comments:

Anonymous said...

Uauuuu!

Si mai ziceai ca esti "impropriu" considerat drept o persoana calma!
Pai calmul merge mana in mana cu rabdarea, nu?
Asa ca, daca ai avut "rabdare" sa stai 2 ore sa iti faci cont pe facebook, inseamna ca esti...(?)
dar, asa e! ramane de vazut cat timp ai sa reusesti sa-l intretii???

Adrian said...

calmul si rabdarea nu au avut un numitor comun in aventura numita facebook. si aici iti gasesc rapid cel putin 2 persoane care pot sa iti confirme acest fapt. daca telefonul ar putea da palme...

ps. un nickname, ceva nu te-ar tenta? sau mai bine sa nu zic nimic ca sa nu imi pierd audienta?!?

Post a Comment