back!

Si iata ca am revenit!

Probabil ca putina lume a remarcat disparitia 'ex-ului blog' dar, dupa cum spuneam in stanga si-n dreapta, am simtit nevoia de ceva timp sa fac un mic rebranding.

Am incercat cu 'trademark-ul' precedent ceva, dar nu a fost chiar suficient si in final am ajuns in situatia de fata... new look, new name, same shit, sau pe romaneste aceeasi Marie dar cu alta palarie, si care vrea sa i se spuna Gianina.

Prin urmare, nici Maria aceasta, sau Gianina, pe numele ei de scena, nu va aparea nici mai des si nici mai consistent. E o chestie doar de ochii lumii, sa se simta ea bine cu ea insasi. :-))
"Nu am facut-o pentru public, ci ca sa ma simt eu bine in pielea mea", a declarat ea entuziasmata unei surse care isi pastreaza anonimatul...

A mai fost si un mic factor obsesiv care a contribuit la schimbarea cu totului, chiar si a adresei, dar nu voi da mai multe detalii, ca sa nu ajung de unde am pornit.

In fine, e varianta cea mai buna, cea mai pasnica si cea mai favorabila inspiratiei.
Prin urmare, deocamdata cei interesati de aiurelile mele blogger-istice ma gasesc aici, in asteptarea Vizei din titlu.

2 comments:

Anca said...

Totusi,trebuie sa recunoastem ca a venit la fix schimbarea de look pentru ca deja era plictisitor.Si,macar ai mai facut curatenie printre cititorii nelegitimi ai blogului.
Imi place mult noul look,dar adresa imi place la nebunie.

fallen said...

Asa da, acum m-am linistit putin:) Bine ai revenit!

Post a Comment