www.ham-miau.ro

Desi din curiozitatea prezentata anterior, "intentia" mea de a ma implica intr-un blog colectiv este destul de clara, sunt impins spre un nou exercitiu de imaginatie.

Prima varianta de blog colectiv pe care as putea-o sugera, cu minimul de efort, implica micile necuvantatoare care aduc un pic mai multa bucurie in vietile noastre.
Pe adresa www.ham-miau.ro i-as coopta pe cei care in mod constant nu rezista tentatiei de a povesti despre Rita, Brenda, Mimi, Lucky, Blitz sau Grim, asa cum de multe ori si eu am scapat cate un articol despre Bobby.

Pentru ca in mod involuntar aducem zilnic in discutie cate o istorioara haioasa despre
- cum a ros Bobby un prelungitor de 30m uitat din greseala pe un scaun afara,
- cum s-a imprietenit Lucky cu o pisica abandonata si a adus-o in casa
- ce chestii ciudate a mai gasit Blitz in plimbarea sa de azi
- faptul ca Mimi isi alege partenerul dupa reputatia de strada in detrimentul pedigree-ului,
ar fi chiar o activitate lipsita de efort sa dezvoltam in scris, insotit de imagini si chiar filmulete, fiecare intamplare ce merita impartasita.

Mai mult, am putea sa extindem aria de interes si sa descriem fiecare experienta acumulata in ingrijirea propriei rase, care cu siguranta ar constitui sfaturi utile pentru orice persoana care ar aloca vreo doua minute pentru a ne rasfoi blogul.

Ham-Miau nu ar fi un exercitiu de literatura veterinara, ci pur si simplu experiente reale din care se pot trage concluzii si care ar avea o aplicabilitate in situatia oricarui om obisnuit.

Totusi ar fi posibila si o directie mai profesionista daca, printr-o nu prea dificila munca de convingere l-am atrage si pe Sergiu, absolventul nostru de medicina veterinara. Acesta desi nu are prea mare tangenta cu lumea virtuala, s-ar implica prin sfaturi de specialitate care sa atinga o arie mai larga de interes decat cea a animalelor autorilor.

In concluzie, cu pasiunea pe care deja o avem pentru animalele noastre putem sa ne asumam misiunea de a-i ajuta pe alti ham-isti sau miau-lagii, printr-un simplu gest, acela de a impartasi experienta acumulata!

0 comments:

Post a Comment