Subintelesuri

Sa recapitulam... Ce lectii valoroase am invatat saptamana trecuta?
1. Oricat de increzator ai fi in fortele proprii, intr-o secunda de neatentie poti sa cazi umil la pamant. Tot ce trebuie sa faci e sa te ridici. Ranile se vindeca, doar mandria are putin de suferit.
2. O fi cainele cel mai bun prieten al omului dar pana la o limita, dincolo de care, dovada de inteligenta e sa nu-ti pui mintea cu un animal, oricat de mare ar fi orgoliul.
3. O lectie sanatoasa si vesnic actuala... ce tie nu-ti place, altuia nu-i face. De ce? Pai karma... what goes around comes back around. Nu e vorba de misticism, ci doar un fel de echilibrare a balantei universale.
4. Nu toata lumea stie de gluma. Si ce daca? Ar fi asa de plictisitor daca am fi cu totii pe aceeasi lungime de unda. Care e farmecul? Tocmai provocarea de a gasi pe cineva care sa te inteleaga sau dimpotriva, sa te mai tempereze.
5. Un pic de entuziasm nu strica niciodata, fie el si nefondat. La urma urmei, speranta ne alimenteaza vointa si ne arata un viitor mai stralucit decat ar vrea el sa para.

Iar lectiile pe care nu am fi vrut sa le invatam sunt:
1. Daca vrei ceva cu adevarat, trebuie sa actionezi serios in directia respectiva. Jumatatile de pas nu se accepta, nici macar nu se observa. Dar in final, si acestea sunt mai bune decat simpla stagnare.
2. Cei care sunt rabdatori nu primesc intotdeauna ceea ce asteapta, ci ceea ce merita ca urmare a lipsei de... icre.

Acestea fiind spuse, cursul de subintelesuri a luat sfarsit. Back to life, back to reality!

0 comments:

Post a Comment