Bine ca nu e roz!

Inca una si ma duc...

Daca vreodata, prin absurd, va ganditi sa vopsiti vreun perete, sau doar o parte din el in rosu... ei bine, va sfatuiesc sa nu o faceti. Combinatia da dureri de masele.

In primul rand pentru ca e pur si simplu o idee proasta. (cel putin asa pare deocamdata)

In al doilea rand, oricat de ciudat e rezultatul, creeaza dependenta... nu te poti opri din vopsit si perseverezi constient intr-o greseala, ceea ce e prin definitie o prostie.

In al treilea rand, nu conteaza unde e localizat peretele in cauza, odata vopsit va trebui sa-l suporti si sa-l privesti zi de zi pana te scoate din minti. Asa ajungi sa il regreti din clipa in care era doar o idee nefasta.

In al patrulea rand. Timpul e mult prea pretios, si nu ai cum sa recuperezi perioada petrecuta inhaland vaporii de vopsea, atat cand perseverai in greseala, nu in unul ci in 3 straturi, cat si in momentele in care incerci sa repari raul facut cu alte 3 straturi de vopsea normala.

Nu in ultimul rand, chiar nu exista o justificare pentru vopsea rosie pe perete. La mine a fost o voce rebela care spunea... 'de ce sa incerci sa ascunzi un defect cand il poti transforma in punct de atractie?'... mare greseala, mare.

Oh well, that's life. You win some, you lose some, you paint the rest red.

3 comments:

Anonymous said...

Vezi ca ai reusit? Uite un articol la care nu am ce comenta:)))
Nu fi lenes, scrie ceva mai provocator, am timp liber si ma plictisesc...It's a joke. Astept, totusi!
Pana atunci, intrebare, referitoare la articolul ceva mai din vale: cu pedeapsa capitala sa zicem ca ne-am lamurit, cum facem cu adevaratii vinovati care scapa de pedeapsa? Nu cei neprinsi, ci aia care stiu manipula sistemul ("portite" juridice, ungerea rotitelor, toate variantele...)

Anonymous said...

Si acuma ce ai vrea sa iti raspund?
Ca avem nevoie de o instanta morala care sa aiba un 'calau' sa ii poata urmari pana in gaura de sarpe?
Oare ce ai vrea sa se intample cu ei?
Sa facem cu randul si sa ii pedepsim daca justitia a dat gres?
Au scapat, au scapat, asta e. Nu putem judeca cu doua unitati de masura. Daca nu ne place verdictul sa nu-l respectam?!?... si atunci unde ajungem? De fiecare data cand se gaseste unul mai rasarit, hopa iar se ignora un verdict.
Asa cum au existat vinovati care mai tarziu au fost reabilitati prin probe clare, pot fi 'nevinovati' adusi din nou in fata justitiei odata ce ies la iveala alte probe.
Asta e 'farmecul' justitiei umane.
Cum ziceai si tu, ca odata inchis nu scapi de eticheta de puscarias, tot asa daca dovezile sunt clare si omul scapa printr-o eroare judiciara, nu va scapa de eticheta de criminal, si pana la urma ceva extremist va termina treaba. Asta daca nu mai apare si fenomenul 'constiinta'.
Stii cum e... toata lumea vrea sa scape de inchisoare, dar de constiinta proprie mai greu.

Anonymous said...

Hai sa o lasam mai usor, ca iar te infierbanti. Recomandari: "Guilty or Innocent?", pe Discovery Channel, sau, pentru alea mai "locale", articolele din Catavencu. Sper ca nu fac reclama acum.
E clar ca ai si tu dreptate, insa daca stiu un infractor in libertate, nelinistea imi e mai mare decat in urma unei condamnari discutabile. In ultimul caz, macar justitia a incercat sa faca ceva...
Gata, nu te mai bat la cap, gasim alte subiecte...

Post a Comment