Cum as promova sistemul XgameV5 care contine cel mai accesibil procesor cu patru nuclee de pe piata? ma intreaba proba nr.49 a SuperBlog 2009.

Pai raspunsul se regaseste deja in intrebare, si doar modul de comunicare al acestuia poate sa difere: accesibilitatea.

Revin cu o afirmatie pe care ma simt nevoit sa o fac de fiecare data cand am de prezentat un produs ce inglobeaza tehnologie de ultima ora: sunt un afon, un ateu, un needucat sau cum doriti sa ma mai numiti cand e vorba de biti, bytes, rotatii, frecvente si interfete.

Tocmai de aceea, singurul cache la care ma pricep este cash-ul care impinge lumea in rotatie zi dupa zi.

Iar realitatea vremii in care traim este simpla: cautam sa gasim cea mai buna valoare pe care o putem obtine prin banii cheltuiti, ce nu se castiga tocmai usor, fie ca e vorba de un kg de rosii, de o pereche de incaltaminte sau un sistem PC desktop.

Asadar, pentru o suma data de bani, mai mult inseamna intotdeauna mai bine.

In ceea ce priveste promovarea, as merge pe stilul american (cateva exemple intr-o postare mai veche aici), adaptat insa pietei romanesti. Pe scurt, o abordare comparativa cu produsele concurente care la nivel de pret pierd fara drept de apel.

Sistemul Myria XgameV5 (1GB RAM, HDD 500GB, ATI Radeon HD4650, Linux) are in componenta sa un procesor AMD Athlon II X4 2.6 GHz model 620, cel mai accesibil quad de pe piata (am verificat pe magazine online, se confirma afirmatia).

Alegerea aceasta a fost facuta pentru ca daca s-ar compara cu aceeasi configuratie dar un alt procesor quad ar trebui sa ne referim in urmatorii termeni pentru a nu dezavantaja concurenta in ceea ce priveste diferenta de pret:

(XgameV5 si un brad frumos) vs (Aceeasi configuratie, alt quad)
sau
(XgameV5 si un monitor nou) vs (Aceeasi configuratie, alt quad)
sau
(XgameV5 si un ceas de Sarbatori) vs (Aceeasi configuratie, alt quad)
sau
(XgameV5 si un scaun ergonomic) vs (Aceeasi configuratie, alt quad)
sau
(XgameV5 si un birou) vs (Aceeasi configuratie, alt quad)

iar diferentele care se raporteaza la un televizor, un desktop pentru tata, sau chiar o canapea deja sunt prea mari ca sa fie luate in considerare.

E usor de gasit, mai ales in perioada Sarbatorilor, alte lucruri pe care un om si le doreste pe langa sistemul cu procesor quad, si la care nu ar trebui sa renunte, pentru ca satisfactia sa fie completa.

In concluzie, aceasta a fost ideea - demonstrarea accesibilitatii prin comparatii de bun simt - iar implementarea poate sa contina situatii comice care sa atraga publicul tinta, indiferent de mediul de comunicare ales: presa scrisa, internet sau TV.

2 comments:

FELICIA said...

Stilul in care ai prezentat sistemul ma face sa te cred pe cuvant!

Anonymous said...

Si daca nu ai avea voie sa prezinti teste comparative ? Fata de un alt Quad :)

Post a Comment