Oglinda, oglinjoara...

Pentru fiecare, persoana de langa el e cea mai cea, din aproape toate punctele de vedere. Si asta indiferent de realitate pentru ca, la un moment dat, ochii vad doar ce vrea inima. Iar daca gandurile sunt 'photoshop-alite' cu sentimente... poa' sa zica lumea ce o vrea, ca eu o tin tot pe a mea (asta asa, ca sa rimeze, sa fie mai cu impact).

Insa, in momentul in care femeile din jur ajung sa spuna: "vai, cat e de frumoasa", si sa o spuna cu adevarat, atunci cu siguranta ochii si inima au ajuns la un compromis destul de aproape de realitate.

Ideea e ca femeile au un simt critic foaaarte bine dezvoltat cand e vorba de o alta femeie, iar unii ar spune ca e chiar o rautate innascuta. Dar eu, unul, nu as merge chiar pana acolo, insa l-as numi un spirit de observatie mai mult decat alert.

In fine, imi place sa vad situatii in care o reprezentanta a sexului frumos, nu neaparat capituleaza, ci e suficient de sigura pe ea incat sa recunoasca realitatea si sa admire calitati care intr-o oarecare masura o depasesc.

0 comments:

Post a Comment