Live together, die alone

A, da, mi-adusei aminte...

In urma unei activitati minunate de la MT, am aflat, in caz ca nu eram convins, ca daca ar fi sa supravietuiesc unui accident de avion in nordul inghetat al Canadei, as muri in 2 timpi si 3 miscari devorat de cine stie ce salbaticiune.

Prin urmare... teoretic I have no survival skills, whatsoever.

Am ajuns la concluzia aceasta in urma unor decizii riscante de genul... hai sa salvam o carte de navigatie, dar sa aprindem focul cu ea. Sau, sticla de Bacardi ar fi numai buna sa ne incalzim bine de tot pe un ger de -20 grade. Sau, alte chestii de genul, ce incropeau un top al lucrurilor ce meritau a fi salvate din avionul prabusit.

Pana la urma tot nu conta supravietuirea in sine, cat puterea de negociere in cadrul grupului si capacitatea de a fi cat mai creativ in sustinerea unei alternative care pana la urma era la fel de buna ca oricare alta, intr-un scenariu teoretic.

2 comments:

Anonymous said...

Ha ha, pai daca ma iau dupa concluzia ta, prefer sa ajung in situatia descrisa singur, ca m-as descurca mai usor. Cand e vorba de organizat un grup de oameni ajunsi brusc intr-o situatie pe care cel mai probabil au trait-o doar in fata micului ecran - mai bine nu. Anyway, iti pot imprumuta o carte de basic survival, insa doar daca o citesti inainte de a aprinde focul cu ea:)))

Anonymous said...

Aici ai perfecta dreptate. 15 oameni, 15 directii diferite, hai in cazul optimist, vreo 6 directii. Dar oricum e greu.
Fie cum o fi, daca e sa se intample, din cei mai enervanti facem supa si rezolvam 2 probleme dintr-o lovitura :-))

Post a Comment