Amintiri :-)))

Cautam eu ceva prin calculator, chiar nu mai stiu acum ce anume, ceva poze ma gandesc, dar... avand in vedere ca a trecut mai bine de un an de cand am facut isprava de mai jos, cred ca nu se supara nimeni ca le fac publice.

A fost primul meu pas in publicitate, pe un brief fictiv. Evident ca, fiind prima data, nu am indeplinit 100% cerintele, poate nici 55%, dar ma uit si acum si zic ca m-am descurcat onorabil.

Da, trebuia sa imi cercetez inainte competitorii si da, trebuia sa abordez mai multe variante cromatice, si realizarea nu a fost cea mai stralucita, si elementul de diferentiere nu e tocmai cel mai bine ales, si ar fi atatea de observat...

Dar, asta e deja istorie... eu, ma uit la ele si imi amintesc de entuziasmul pe care l-am simtit atunci, specific oricarui inceput ce merita explorat, cu multa nesiguranta si dorinta de a invata, de a cunoaste, de a afla... De a ma cunoaste, de a ma descoperi, de a-mi gasi un rost in viata.

Incercarea a fost buna, pacat ca nu a fost sa fie, dar poate atat a fost dat sa fie. Cine stie peste cativa ani ce voi mai gasi prin calculatorul asta...

***
***

Poprire

Mi-a pus Toamna poprire pe ganduri... si nu am ce-i face. Sunt la cheremul ei, dar stiu ca e trecator...

De aici si atatea puncte de suspensie. Dar sincer, decat semne de intrebare, mai bine asa. Iar daca stau bine sa ma gandesc, nici de semne de exclamare nu am inca pofta, de-aia nu ma nici plang prea tare. De fapt nici prea incet. Ci am scris-o aici, pur si simplu.

Da, sunt extreeeeeeeem de inspirat in aceasta perioada, sunt un adevarat Michelangelo al cuvintelor, un Mozart al exprimarii, fara modestie... un Lucian Blaga in devenire.

Am vazut, totusi, vremuri mai bune, si sunt convins ca vor veni si altele, dar pana nu trece criza financiara, simt ca 'intomnesc' inainte de vreme.

Ati vazut?

Nu sunt utilizator Vodafone si nici nu vreau sa fiu.

Nu conduc un Volkswagen Golf, dar nici nu as vrea.

Am si eu masina rosie, dar nu asta conteaza.

Conteaza insa, ca reclama de mai sus ma unge la suflet... pentru ca Oradea da tare bine la TV, de parca ar fi fost facuta pentru asta. Sau numai mie mi se pare?

Un nou hobby


Inca un lucru pe care nu m-am gandit ca l-as face in graba... si totusi...

Sa-mi fi zis anul trecut ca voi ajunge sa crap lemne, as fi ras si cu @#%# de tine.

Dar cum am mai spus de tzshpe' mii de ori, lucrurile se schimba, oamenii se mai schimba, si ajungi sa fii nevoit sa faci si lucruri pe care nu ti le-ai propus vreodata... dar se poate intampla sa iti chiar placa.

Probabil ca nu as fi ajuns in ipostaza aceasta de buna voie si nesilit de nimeni. Dar ma bucur ca am ajuns aici. Pentru ca, leguma ce eram in urma cu un an a evoluat inspre o fiinta un pic mai activa, de voie, de nevoie.

Si mai am si ocazia sa imi descarc un pic putinii nervi pe care ii am, intr-un mod cat se poate de constructiv si pasnic, desi, in prima faza, nu as asocia toporul cu aceasta idee... dar daca lucrurile se schimba, nici perspectivele nu sunt chiar inerte.





Un pic de karaoke, asa pe sfarsit de saptamana. Am auzit piesa azi la radio, si mi-am amintit cat e de faina. Great sax, enjoy!

... You've got to search for the hero inside yourself // Search for the secrets you hide // Search for the hero inside yourself // Until you find the key to your life...

Si dusu-s-au...

Wow, 2 saptamani de liniste, si totusi ideea concursului a mentinut interesul cititorului.

Desi din cele 70.000 de ganduri ce-mi trec zilnic prin cap, o groaza puteau fi transpuse pe-aici, pur si simplu nu am avut chef, pofta, dispozitie, rabdare, inspiratie. Cu toate ca timp a fost berechet.

Anyway, pe modelul adoptat in trecut, iata un mic rezumat din ce-mi mai amintesc:

1. E pur si simplu dezamagitor sa auzi o femeie injurand ca un birjar.
2. Halal moment de lucrat in banca... dar traim momente pe care istoria le va inregistra.
3. Placerea de a conduce... priceless.
4. O batrana se sinucide = tragedie?!?
5. Together we can do more. Imi place ideea.
6. Asasinul din Bangkok = o alta dezamagire dintr-un lung sir
7. De ce n-am mers la Noaptea Devoratorilor... 'pensia' e de vina.

Si ar mai fi si altele, dar ma lasa memoria. Inca nu stiu despre ce voi mai scrie, dar in principiu, despre cele de mai sus as fi putut scrie. Dar nu mi-au zambit Muzele la momentul potrivit, si dusu-s-au.

Ok, sa termin odata cu concursul asta, pentru ca desi initiativa a fost buna si propunerile numeroasa si variate, prea mult l-am taraganat.

Adevarul adevarat e ca nu am reusit sa formez inca o legatura suficient de buna cu el, din motive multe si marunte (cel mai important, ca are deja 1 an, si e cam salbatic iar eu nu am rabdare sa ii schimb naravul). Nu m-am hotarat nici daca va ramane definitiv... desi deocamdata e inca aici iar sansele sunt 50-50.

Dintre toate propunerile, clar Cainele Anonim nu a reactionat la niciuna, asa ca nu am ce sa ma iau dupa el.

Dar cum nu e dupa Salbaticia Sa, fac un mic clasament, cu derivatele agreate din propunerile primite:

1. Shtresy - Stresu' lui Marcel
2. Cheyenne - de la Fallen cu Sioux al lui
3. Zuuzuu - Zuuuu a lui Zu

In concluzie, nu este nicio concluzie, dar de dragul sfarsitului raman la Shtresy.
So, there you go...